Saw X: La Venjança Desencadenada en un Nou Nivell de Terror

SAW-X-estreno

Si et preguntaves pel nostre estrena de pel·lícula de terror, aquesta és «SAW», una pel·lícula de thriller de supervivència que desafia els límits de la por. Dirigida per James Wan, presenta un enigmàtic assassí conegut com Jigsaw, qui col·loca les seves víctimes en sàdics jocs mortals. Els personatges atrapats han de prendre decisions desgarradores per sobreviure. Amb trampes enginyoses i giragons sorprenents, «SAW» s’ha convertit en una franquícia icònica del gènere de terror.

SINOPSI

Des de la pel·lícula original que va establir les bases de la franquícia fins als spin-offs com «Spiral», la saga de «SAW» s’ha convertit en un referent del gènere de terror. Cada entrega presenta noves trampes enginyoses i giragons sorprenents, mantenint els espectadors al vora dels seus seients i submergint-los en una atmòsfera de terror psicològic.

Al llarg de les pel·lícules, hem vist com nous personatges s’enfronten a proves de supervivència interconnectades, mentre que els llaços entre els personatges existents s’entrellacen en una trama cada vegada més complexa. A més, la saga aborda temes foscos com l’ètica, la justícia i la venjança, afegint profunditat a la narrativa i provocant reflexions sobre la naturalesa humana.

En aquesta nova entrega veiem un John Kramer sumit en la desesperació i consumit per una malaltia que amenaça amb arrabassar-li la vida. Aquest pren una decisió desesperada: viatjar a Mèxic a la recerca d’una cura experimental que desafia els límits de la medicina convencional. Amb l’esperança de trobar la salvació per al seu càncer mortal, s’endinsa en un fosc món de tractaments arriscats.

No obstant això, el que semblava ser la seva última oportunitat de supervivència esdevé una nit de malson. Descobreix que l’operació no és més que un engany cruel destinat a aprofitar-se dels més desesperats. La ràbia s’apodera d’ell, i renéix amb un propòsit esgarrifós: reprendre el seu sinistre llegat com a assassí en sèrie.

SAW-X-estreno

El millor estrena de pel·lícula de terror, amb una dolça venjança

Amb la mirada freda i calculadora de Jigsaw observant-ho tot, John comença a teixir un pla macabre. El mateix grup d’estafadors es converteixen en les seves víctimes involuntàries, enfrontant-se a trampes dissenyades amb enginy diabòlic, mortals en la seva execució i tortuoses en la seva naturalesa. El joc que es desencadena és visceral, despietat i desafia els límits de la resistència humana.

En aquest nou capítol fosc, John Kramer es converteix en el mestre de les arts de l’horror, portant els estafadors a tastar el seu propi medicament en un joc que podria ser la seva última oportunitat de redempció o la seva condemna definitiva.

Les trampes són més letals, els dilemes morals més esgarrifosos i l’horror més intens que mai. La venjança i el patiment s’entrellacen en una dansa macabra sota la sinistra mirada de Jigsaw, creant una experiència cinematogràfica que et submergirà en un abisme de terror i suspens.

Amb una duració de 118 minuts, una qualificació restrictiva per a menors de 18 anys i un elenc destacat sota la direcció de Kevin Greutert, aquesta pel·lícula promet oferir una experiència cinematogràfica que desafia les expectatives i submergeix l’audiència en un món on la por i l’emoció s’entrellacen de manera intrigant, garantint una experiència única i plena de suspens.

Comparte:

Newsletter

No te pierdas de nada

Suscríbete al boletín del Circuit Urgellenc

Proyecciones itinerantes y con la mejor calidad

Pantallas de 3
hasta 10 mts
Calidad
Digital 2K
En el auto
o al aire libre
Sonido
Profesional

¿Quieres traer de nuevo el cine a tu pueblo?